رضائی, مرتضی, ایلا, نیما. (1396). اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار. , 19(4), 929-939. doi: 10.22059/jap.2018.236836.623203
مرتضی رضائی; نیما ایلا. "اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار". , 19, 4, 1396, 929-939. doi: 10.22059/jap.2018.236836.623203
رضائی, مرتضی, ایلا, نیما. (1396). 'اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار', , 19(4), pp. 929-939. doi: 10.22059/jap.2018.236836.623203
رضائی, مرتضی, ایلا, نیما. اثرات رنگدانه های استخراج شده از فلفل دلمه ای قرمز در مقایسه با رنگدانه مصنوعی کانتازانتین بر عملکرد و ماندگاری تخم مرغ در مرغان تخمگذار. , 1396; 19(4): 929-939. doi: 10.22059/jap.2018.236836.623203


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب