دالوند, حسن, آذرفر, آرش, مسعودی, عباس. (1396). تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی. , 19(4), 863-877. doi: 10.22059/jap.2018.232335.623183
حسن دالوند; آرش آذرفر; عباس مسعودی. "تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی". , 19, 4, 1396, 863-877. doi: 10.22059/jap.2018.232335.623183
دالوند, حسن, آذرفر, آرش, مسعودی, عباس. (1396). 'تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی', , 19(4), pp. 863-877. doi: 10.22059/jap.2018.232335.623183
دالوند, حسن, آذرفر, آرش, مسعودی, عباس. تأثیر افزودن سبوس برنج به جیره بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی. , 1396; 19(4): 863-877. doi: 10.22059/jap.2018.232335.623183


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب