ورمقانی, صیفعلی, کریمی ترشیزی, محمد امیر, لطف الهیان, هوشنگ, جعفری, هوشنگ, نعمتی, محمد حسین. (1397). تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. , 20(1), 69-82. doi: 10.22059/jap.2018.239070.623215
صیفعلی ورمقانی; محمد امیر کریمی ترشیزی; هوشنگ لطف الهیان; هوشنگ جعفری; محمد حسین نعمتی. "تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". , 20, 1, 1397, 69-82. doi: 10.22059/jap.2018.239070.623215
ورمقانی, صیفعلی, کریمی ترشیزی, محمد امیر, لطف الهیان, هوشنگ, جعفری, هوشنگ, نعمتی, محمد حسین. (1397). 'تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', , 20(1), pp. 69-82. doi: 10.22059/jap.2018.239070.623215
ورمقانی, صیفعلی, کریمی ترشیزی, محمد امیر, لطف الهیان, هوشنگ, جعفری, هوشنگ, نعمتی, محمد حسین. تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. , 1397; 20(1): 69-82. doi: 10.22059/jap.2018.239070.623215


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب