احسان فر, سمیه, سروش زاده, علی, مدرس ثانوی, سید علی محمد, قربانی جاوید, مجید. (1397). بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران. , 20(2), 467-485. doi: 10.22059/jci.2018.240612.1821
سمیه احسان فر; علی سروش زاده; سید علی محمد مدرس ثانوی; مجید قربانی جاوید. "بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران". , 20, 2, 1397, 467-485. doi: 10.22059/jci.2018.240612.1821
احسان فر, سمیه, سروش زاده, علی, مدرس ثانوی, سید علی محمد, قربانی جاوید, مجید. (1397). 'بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران', , 20(2), pp. 467-485. doi: 10.22059/jci.2018.240612.1821
احسان فر, سمیه, سروش زاده, علی, مدرس ثانوی, سید علی محمد, قربانی جاوید, مجید. بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران. , 1397; 20(2): 467-485. doi: 10.22059/jci.2018.240612.1821


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب