نظری, فاطمه, رسولی, موسی, ملکی, معصومه. (1397). تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری". , 49(2), 301-312. doi: 10.22059/ijhs.2018.204984.993
فاطمه نظری; موسی رسولی; معصومه ملکی. "تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری"". , 49, 2, 1397, 301-312. doi: 10.22059/ijhs.2018.204984.993
نظری, فاطمه, رسولی, موسی, ملکی, معصومه. (1397). 'تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری"', , 49(2), pp. 301-312. doi: 10.22059/ijhs.2018.204984.993
نظری, فاطمه, رسولی, موسی, ملکی, معصومه. تأثیر اسید سالیسیلیک بر ویژگی‌های پاداکسندگی انگور رقم‌های ‌"شاهانی" و ‌"فخری". , 1397; 49(2): 301-312. doi: 10.22059/ijhs.2018.204984.993


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب