توریان, فهیمه, ریحانی, محمد, شیروانی, زلیخا. (1397). بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C°ا18–. , 73(4), 435-446. doi: 10.22059/jvr.2019.227646.2588
فهیمه توریان; محمد ریحانی; زلیخا شیروانی. "بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C°ا18–". , 73, 4, 1397, 435-446. doi: 10.22059/jvr.2019.227646.2588
توریان, فهیمه, ریحانی, محمد, شیروانی, زلیخا. (1397). 'بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C°ا18–', , 73(4), pp. 435-446. doi: 10.22059/jvr.2019.227646.2588
توریان, فهیمه, ریحانی, محمد, شیروانی, زلیخا. بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C°ا18–. , 1397; 73(4): 435-446. doi: 10.22059/jvr.2019.227646.2588


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب