دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. , 21(2), 233-246. doi: 10.22059/jap.2019.268245.623330
فهیمه دانش یار; سید محمد حسینی; اکبر یعقوبفر. "تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی". , 21, 2, 1398, 233-246. doi: 10.22059/jap.2019.268245.623330
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. (1398). 'تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی', , 21(2), pp. 233-246. doi: 10.22059/jap.2019.268245.623330
دانش یار, فهیمه, حسینی, سید محمد, یعقوبفر, اکبر. تأثیر پلی‌ساکاریدهای غیر نشاسته‌ای منابع خوراکی بر عملکرد، بازده نسبی انرژی و پروتئین با خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی. , 1398; 21(2): 233-246. doi: 10.22059/jap.2019.268245.623330


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب