شهبازی, فائزه, کاظمی بن چناری, مهدی, خلت آبادی فراهانی, امیرحسین, خلیلوندی, حامد. (1397). تأثیر اسید استیک و اتوکلاو بر تجزیه‌پذیری مواد مغذی، شمارش پروتوزوآ، پروتئین قابل متابولیسم و بخش‌بندی پروتئین بر اساس CNCPS در گاودانه. , 49(4), 545-556. doi: 10.22059/ijas.2019.267337.653664
فائزه شهبازی; مهدی کاظمی بن چناری; امیرحسین خلت آبادی فراهانی; حامد خلیلوندی. "تأثیر اسید استیک و اتوکلاو بر تجزیه‌پذیری مواد مغذی، شمارش پروتوزوآ، پروتئین قابل متابولیسم و بخش‌بندی پروتئین بر اساس CNCPS در گاودانه". , 49, 4, 1397, 545-556. doi: 10.22059/ijas.2019.267337.653664
شهبازی, فائزه, کاظمی بن چناری, مهدی, خلت آبادی فراهانی, امیرحسین, خلیلوندی, حامد. (1397). 'تأثیر اسید استیک و اتوکلاو بر تجزیه‌پذیری مواد مغذی، شمارش پروتوزوآ، پروتئین قابل متابولیسم و بخش‌بندی پروتئین بر اساس CNCPS در گاودانه', , 49(4), pp. 545-556. doi: 10.22059/ijas.2019.267337.653664
شهبازی, فائزه, کاظمی بن چناری, مهدی, خلت آبادی فراهانی, امیرحسین, خلیلوندی, حامد. تأثیر اسید استیک و اتوکلاو بر تجزیه‌پذیری مواد مغذی، شمارش پروتوزوآ، پروتئین قابل متابولیسم و بخش‌بندی پروتئین بر اساس CNCPS در گاودانه. , 1397; 49(4): 545-556. doi: 10.22059/ijas.2019.267337.653664


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب