محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. (1398). اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی. , 50(1), 31-46. doi: 10.22059/ijfcs.2018.114659.653793
رقیه محمدپوروشوایی; احمد قنبری; براتعلی فاخری. "اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی". , 50, 1, 1398, 31-46. doi: 10.22059/ijfcs.2018.114659.653793
محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. (1398). 'اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی', , 50(1), pp. 31-46. doi: 10.22059/ijfcs.2018.114659.653793
محمدپوروشوایی, رقیه, قنبری, احمد, فاخری, براتعلی. اثر کود زیستی بر ویژگی های کمی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت سطوح مختلف کود شیمیایی. , 1398; 50(1): 31-46. doi: 10.22059/ijfcs.2018.114659.653793


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب