توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1398). ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا. , 74(2), 187-197. doi: 10.22059/jvr.2018.235589.2647
فهیمه توریان; مریم عزیزخانی. "ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا". , 74, 2, 1398, 187-197. doi: 10.22059/jvr.2018.235589.2647
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1398). 'ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا', , 74(2), pp. 187-197. doi: 10.22059/jvr.2018.235589.2647
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا. , 1398; 74(2): 187-197. doi: 10.22059/jvr.2018.235589.2647


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب