بحرکاظمی, معصومه, اسبوچین, عبدالکریم. (1398). بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum). , 74(2), 167-174. doi: 10.22059/jvr.2018.241269.2697
معصومه بحرکاظمی; عبدالکریم اسبوچین. "بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum)". , 74, 2, 1398, 167-174. doi: 10.22059/jvr.2018.241269.2697
بحرکاظمی, معصومه, اسبوچین, عبدالکریم. (1398). 'بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum)', , 74(2), pp. 167-174. doi: 10.22059/jvr.2018.241269.2697
بحرکاظمی, معصومه, اسبوچین, عبدالکریم. بررسی تأثیر جیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پربیوتیک اینولین بر میزان رشد، ترکیب لاشه و برخی پارامترهای خونی در ماهی پاکوی سیاه (Colossoma macropomum). , 1398; 74(2): 167-174. doi: 10.22059/jvr.2018.241269.2697


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب