تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,511,916 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,774,463 |
کاربرد فیبرهای خوراکی در سوریمی و فرآورده های حاصل از آن | ||
مجله شیل | ||
مقاله 3، دوره 6، شماره 4 - شماره پیاپی 24، بهمن 1397، صفحه 151-157 اصل مقاله (417.2 K) | ||
نویسندگان | ||
سکینه حیدری1؛ بهاره شعبانپور* 2؛ پرستو عاشوری3 | ||
1دانشجوی دکتری فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | ||
2دانشیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | ||
32 استادیار، گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان | ||
چکیده | ||
امروزه اکثر مصرف کنندگان علاوه بر سالم بودن غذا و ارزش تغذیهای آن به اثرات سلامت بخش آن نیز توجه دارند. فرآوردههای غذایی دریایی حاوی پروتئین و چربیهای سودمند هستند ولی دارای فیبر کمی میباشند که با افزودن فیبرهای خوراکی (فیبر گندم، جودوسر، سلولز و....) از نظر تغذیهای کاملتر میگردند. غنیسازی سوریمی و فرآرودههای حاصل از آن با فیبرهای خوراکی میتواند در جلوگیری از بیمارهای قلبی، دیابت، چاقی موثر باشد. فیبرهای خوراکی میتوانند در سوریمی و فرآرودههای حاصل از آن به عنوان اتصالدهندهها، پرکنندهها، پوششدهندهها استفاده شوند و اثرات مثبتی بر pH، بافت، رنگ و ویژگیهای حسی داشته باشند. با توجه به اینکه اثرات استفاده از فیبرهای مختلف متفاوت میباشد، بنابراین این مقاله به مروری بر استفاده از فیبرهای مختلف در تولید فرآوردههای سوریمی میپردازد. | ||
کلیدواژهها | ||
سلامتبخش؛ فیبر خوراکی؛ سوریمی؛ فرآورده های شیلاتی؛ غنیسازی | ||
عنوان مقاله [English] | ||
Application of edible fibers in surimi and its products | ||
نویسندگان [English] | ||
Sakine Heydari1؛ Bahare Shabanpour2؛ Parasto Ashouri3 | ||
1Department of Fishery, Faculty of Fisheries and Environment, Gorgan University of Agricultural Science and Natural Resources, Gorgan | ||
2Department of Fishery, Faculty of Fisheries and Environment, Gorgan University of Agricultural Science and Natural Resources, Gorgan | ||
3Department of Fishery, Faculty of Fisheries and Environment, Gorgan University of Agricultural Science and Natural Resources, Gorgan | ||
چکیده [English] | ||
Today, most consumers in addition to being the healthy and nutritional value of its food, its health effects are concerned. seafood contains protein and beneficial fats but they have little fiber by adding dietary fiber (wheat fiber, oat fiber and cellulose (completed in the nutrition. Surimi enrichment and its products with edible fiber can be effective in preventing heart disease, diabetes, obesity. Edible fibers can be used in surimi and its products like binders, fillers, coatings and have positive effects on pH, texture, color and sensory properties. Since the effects of using different fibers are different, so this article reviews the use of different fibers in the production of surimi products. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Health, Edible fiber, Surimi, Fishery products, enrichment | ||
مراجع | ||
| ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 352 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 257 |