رضوانی, محمدرضا, ایران پرست, راضیه. (1399). اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم. , 22(1), 129-142. doi: 10.22059/jap.2019.268839.623336
محمدرضا رضوانی; راضیه ایران پرست. "اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم". , 22, 1, 1399, 129-142. doi: 10.22059/jap.2019.268839.623336
رضوانی, محمدرضا, ایران پرست, راضیه. (1399). 'اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم', , 22(1), pp. 129-142. doi: 10.22059/jap.2019.268839.623336
رضوانی, محمدرضا, ایران پرست, راضیه. اثر افزودن آنزیم و جیره نویسی به روش آمینواسید‌های کل و گوارش‌پذیر بر عملکرد، گوارش‌پذیری مواد غذایی و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم. , 1399; 22(1): 129-142. doi: 10.22059/jap.2019.268839.623336


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب