رجبیان, مجتبی, بنیادیان, مجتبی, عباس والی, مریم, خنجری, علی. (1398). مطالعه برهمکنش پوشش خوراکی نشاسته سیب زمینی با اسانس آویشن دنایی وکاکوتی کوهی بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیک سینه مرغ نگه‌داری شده در دمای یخچال. , 74(4), 450-463. doi: 10.22059/jvr.2018.237327.2662
مجتبی رجبیان; مجتبی بنیادیان; مریم عباس والی; علی خنجری. "مطالعه برهمکنش پوشش خوراکی نشاسته سیب زمینی با اسانس آویشن دنایی وکاکوتی کوهی بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیک سینه مرغ نگه‌داری شده در دمای یخچال". , 74, 4, 1398, 450-463. doi: 10.22059/jvr.2018.237327.2662
رجبیان, مجتبی, بنیادیان, مجتبی, عباس والی, مریم, خنجری, علی. (1398). 'مطالعه برهمکنش پوشش خوراکی نشاسته سیب زمینی با اسانس آویشن دنایی وکاکوتی کوهی بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیک سینه مرغ نگه‌داری شده در دمای یخچال', , 74(4), pp. 450-463. doi: 10.22059/jvr.2018.237327.2662
رجبیان, مجتبی, بنیادیان, مجتبی, عباس والی, مریم, خنجری, علی. مطالعه برهمکنش پوشش خوراکی نشاسته سیب زمینی با اسانس آویشن دنایی وکاکوتی کوهی بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیک سینه مرغ نگه‌داری شده در دمای یخچال. , 1398; 74(4): 450-463. doi: 10.22059/jvr.2018.237327.2662


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب