رومیانی, لاله, شکرچی قطب آبادی, بهنوش. (1398). اثر دما، pH و اسانس نارنج بر کاهش جمعیت لیستریا مونوسیتوژنز در فیله کپور نقره‌ای دودی شده به روش گرم و سرد. , 72(1), 45-55. doi: 10.22059/jfisheries.2019.74389
لاله رومیانی; بهنوش شکرچی قطب آبادی. "اثر دما، pH و اسانس نارنج بر کاهش جمعیت لیستریا مونوسیتوژنز در فیله کپور نقره‌ای دودی شده به روش گرم و سرد". , 72, 1, 1398, 45-55. doi: 10.22059/jfisheries.2019.74389
رومیانی, لاله, شکرچی قطب آبادی, بهنوش. (1398). 'اثر دما، pH و اسانس نارنج بر کاهش جمعیت لیستریا مونوسیتوژنز در فیله کپور نقره‌ای دودی شده به روش گرم و سرد', , 72(1), pp. 45-55. doi: 10.22059/jfisheries.2019.74389
رومیانی, لاله, شکرچی قطب آبادی, بهنوش. اثر دما، pH و اسانس نارنج بر کاهش جمعیت لیستریا مونوسیتوژنز در فیله کپور نقره‌ای دودی شده به روش گرم و سرد. , 1398; 72(1): 45-55. doi: 10.22059/jfisheries.2019.74389


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب