رستمی, لیلی, طاهرپور, کامران, اکبری قرائی, محمد, قاسمی, حسینعلی, جمالی, جبار. (1399). بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی. , 75(1), 26-37. doi: 10.22059/jvr.2019.253178.2769
لیلی رستمی; کامران طاهرپور; محمد اکبری قرائی; حسینعلی قاسمی; جبار جمالی. "بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی". , 75, 1, 1399, 26-37. doi: 10.22059/jvr.2019.253178.2769
رستمی, لیلی, طاهرپور, کامران, اکبری قرائی, محمد, قاسمی, حسینعلی, جمالی, جبار. (1399). 'بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی', , 75(1), pp. 26-37. doi: 10.22059/jvr.2019.253178.2769
رستمی, لیلی, طاهرپور, کامران, اکبری قرائی, محمد, قاسمی, حسینعلی, جمالی, جبار. بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره آویشن باغی در مقایسه با آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، ویتامین C و ویتامین E بر عملکرد، بیوشیمی خونی و پاسخ آنتی‌بادی در جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی. , 1399; 75(1): 26-37. doi: 10.22059/jvr.2019.253178.2769


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب