فروغی مقدم, سحر, طالعی, علیرضا, پیغمبری, سید علی. (1398). بهبود سطح تحمل شوری ژنوتیپ‌های گندم با بهره‌گیری از دای‌آلل. , 50(4), 175-188. doi: 10.22059/ijfcs.2018.258583.654476
سحر فروغی مقدم; علیرضا طالعی; سید علی پیغمبری. "بهبود سطح تحمل شوری ژنوتیپ‌های گندم با بهره‌گیری از دای‌آلل". , 50, 4, 1398, 175-188. doi: 10.22059/ijfcs.2018.258583.654476
فروغی مقدم, سحر, طالعی, علیرضا, پیغمبری, سید علی. (1398). 'بهبود سطح تحمل شوری ژنوتیپ‌های گندم با بهره‌گیری از دای‌آلل', , 50(4), pp. 175-188. doi: 10.22059/ijfcs.2018.258583.654476
فروغی مقدم, سحر, طالعی, علیرضا, پیغمبری, سید علی. بهبود سطح تحمل شوری ژنوتیپ‌های گندم با بهره‌گیری از دای‌آلل. , 1398; 50(4): 175-188. doi: 10.22059/ijfcs.2018.258583.654476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب