کاظمی, حسین, زالی, ابوالفضل. (1398). تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان. , 19(3), 29-34. doi: 10.22059/domesticsj.2020.76398
حسین کاظمی; ابوالفضل زالی. "تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان". , 19, 3, 1398, 29-34. doi: 10.22059/domesticsj.2020.76398
کاظمی, حسین, زالی, ابوالفضل. (1398). 'تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان', , 19(3), pp. 29-34. doi: 10.22059/domesticsj.2020.76398
کاظمی, حسین, زالی, ابوالفضل. تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان. , 1398; 19(3): 29-34. doi: 10.22059/domesticsj.2020.76398


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب