قلی نژاد, اسماعیل, درویش زاده, رضا. (1399). تجزیه علیت صفات موثر بر عملکرد روغن و پروتئین در ژنوتیپ‌های کنجد در شرایط مختلف رطوبتی و استفاده از میکوریزا. , 51(1), 177-194. doi: 10.22059/ijfcs.2019.270354.654551
اسماعیل قلی نژاد; رضا درویش زاده. "تجزیه علیت صفات موثر بر عملکرد روغن و پروتئین در ژنوتیپ‌های کنجد در شرایط مختلف رطوبتی و استفاده از میکوریزا". , 51, 1, 1399, 177-194. doi: 10.22059/ijfcs.2019.270354.654551
قلی نژاد, اسماعیل, درویش زاده, رضا. (1399). 'تجزیه علیت صفات موثر بر عملکرد روغن و پروتئین در ژنوتیپ‌های کنجد در شرایط مختلف رطوبتی و استفاده از میکوریزا', , 51(1), pp. 177-194. doi: 10.22059/ijfcs.2019.270354.654551
قلی نژاد, اسماعیل, درویش زاده, رضا. تجزیه علیت صفات موثر بر عملکرد روغن و پروتئین در ژنوتیپ‌های کنجد در شرایط مختلف رطوبتی و استفاده از میکوریزا. , 1399; 51(1): 177-194. doi: 10.22059/ijfcs.2019.270354.654551


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب