توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1399). تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال. , 75(2), 173-184. doi: 10.22059/jvr.2018.259911.2809
فهیمه توریان; مریم عزیزخانی. "تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال". , 75, 2, 1399, 173-184. doi: 10.22059/jvr.2018.259911.2809
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. (1399). 'تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال', , 75(2), pp. 173-184. doi: 10.22059/jvr.2018.259911.2809
توریان, فهیمه, عزیزخانی, مریم. تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال. , 1399; 75(2): 173-184. doi: 10.22059/jvr.2018.259911.2809


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب