شاهی زاد, مهرداد, امانلو, حمید, اسلامیان فارسونی, نجمه, امیرآبادی فراهانی, طاهره, خبازان, هادی. (1399). تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی. , 22(3), 349-356. doi: 10.22059/jap.2020.290511.623449
مهرداد شاهی زاد; حمید امانلو; نجمه اسلامیان فارسونی; طاهره امیرآبادی فراهانی; هادی خبازان. "تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی". , 22, 3, 1399, 349-356. doi: 10.22059/jap.2020.290511.623449
شاهی زاد, مهرداد, امانلو, حمید, اسلامیان فارسونی, نجمه, امیرآبادی فراهانی, طاهره, خبازان, هادی. (1399). 'تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی', , 22(3), pp. 349-356. doi: 10.22059/jap.2020.290511.623449
شاهی زاد, مهرداد, امانلو, حمید, اسلامیان فارسونی, نجمه, امیرآبادی فراهانی, طاهره, خبازان, هادی. تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی. , 1399; 22(3): 349-356. doi: 10.22059/jap.2020.290511.623449


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب