کریمی, روح الله, زارعی, سعید. (1399). برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور. , 51(3), 551-567. doi: 10.22059/ijhs.2019.280128.1634
روح الله کریمی; سعید زارعی. "برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور". , 51, 3, 1399, 551-567. doi: 10.22059/ijhs.2019.280128.1634
کریمی, روح الله, زارعی, سعید. (1399). 'برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور', , 51(3), pp. 551-567. doi: 10.22059/ijhs.2019.280128.1634
کریمی, روح الله, زارعی, سعید. برهم‌کنش اسید‌جیبرلیک و سولفات پتاسیم بر محتوای قند و ماده خشک، رسوراترول و ظرفیت ‏آنتی‌اکسیدانی حبه‌های انگور. , 1399; 51(3): 551-567. doi: 10.22059/ijhs.2019.280128.1634


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب