محبی, مینا, بابالار, مصباح, عسگری سرچشمه, محمدعلی, طلایی, علیرضا. (1399). مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی. , 51(3), 589-596. doi: 10.22059/ijhs.2017.228913.1198
مینا محبی; مصباح بابالار; محمدعلی عسگری سرچشمه; علیرضا طلایی. "مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی". , 51, 3, 1399, 589-596. doi: 10.22059/ijhs.2017.228913.1198
محبی, مینا, بابالار, مصباح, عسگری سرچشمه, محمدعلی, طلایی, علیرضا. (1399). 'مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی', , 51(3), pp. 589-596. doi: 10.22059/ijhs.2017.228913.1198
محبی, مینا, بابالار, مصباح, عسگری سرچشمه, محمدعلی, طلایی, علیرضا. مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی. , 1399; 51(3): 589-596. doi: 10.22059/ijhs.2017.228913.1198


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب