جهانی, فاطمه, توحیدی مقدم, حمیدرضا, لاریجانی, حمیدرضا, قوشچی, فرشاد, اویسی, میثم. (1399). بررسی خصوصیات فیزیولوژیک، فعالیت آنزیمی و کیفیت نعناع‌فلفلی تحت تاثیر اسید سالیسیلیک، سولفات روی و تنش آبی. , 51(4), 175-189. doi: 10.22059/ijfcs.2020.275690.654583
فاطمه جهانی; حمیدرضا توحیدی مقدم; حمیدرضا لاریجانی; فرشاد قوشچی; میثم اویسی. "بررسی خصوصیات فیزیولوژیک، فعالیت آنزیمی و کیفیت نعناع‌فلفلی تحت تاثیر اسید سالیسیلیک، سولفات روی و تنش آبی". , 51, 4, 1399, 175-189. doi: 10.22059/ijfcs.2020.275690.654583
جهانی, فاطمه, توحیدی مقدم, حمیدرضا, لاریجانی, حمیدرضا, قوشچی, فرشاد, اویسی, میثم. (1399). 'بررسی خصوصیات فیزیولوژیک، فعالیت آنزیمی و کیفیت نعناع‌فلفلی تحت تاثیر اسید سالیسیلیک، سولفات روی و تنش آبی', , 51(4), pp. 175-189. doi: 10.22059/ijfcs.2020.275690.654583
جهانی, فاطمه, توحیدی مقدم, حمیدرضا, لاریجانی, حمیدرضا, قوشچی, فرشاد, اویسی, میثم. بررسی خصوصیات فیزیولوژیک، فعالیت آنزیمی و کیفیت نعناع‌فلفلی تحت تاثیر اسید سالیسیلیک، سولفات روی و تنش آبی. , 1399; 51(4): 175-189. doi: 10.22059/ijfcs.2020.275690.654583


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب