دهقانی, منصور, افضل‌ زاده, احمد, نوروزیان, محمدعلی. (1400). بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره. , 23(2), 191-200. doi: 10.22059/jap.2021.316319.623583
منصور دهقانی; احمد افضل‌ زاده; محمدعلی نوروزیان. "بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره". , 23, 2, 1400, 191-200. doi: 10.22059/jap.2021.316319.623583
دهقانی, منصور, افضل‌ زاده, احمد, نوروزیان, محمدعلی. (1400). 'بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره', , 23(2), pp. 191-200. doi: 10.22059/jap.2021.316319.623583
دهقانی, منصور, افضل‌ زاده, احمد, نوروزیان, محمدعلی. بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای کاه گندم و باگاس نیشکر عمل‌آورعمل‌آوری‌شده با اوره. , 1400; 23(2): 191-200. doi: 10.22059/jap.2021.316319.623583


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب