موسوی پور, نسا, بابایی, صدیقه, مقیمی‌پور, اسکندر, موسوی نسب, مرضیه. (1400). اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای محیط. , 74(2), 179-194. doi: 10.22059/jfisheries.2021.321311.1240
نسا موسوی پور; صدیقه بابایی; اسکندر مقیمی‌پور; مرضیه موسوی نسب. "اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای محیط". , 74, 2, 1400, 179-194. doi: 10.22059/jfisheries.2021.321311.1240
موسوی پور, نسا, بابایی, صدیقه, مقیمی‌پور, اسکندر, موسوی نسب, مرضیه. (1400). 'اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای محیط', , 74(2), pp. 179-194. doi: 10.22059/jfisheries.2021.321311.1240
موسوی پور, نسا, بابایی, صدیقه, مقیمی‌پور, اسکندر, موسوی نسب, مرضیه. اثر عصاره ماکروجلبک کالرپا برکنترل شدت اکسیداسیون روغن ضایعات ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای محیط. , 1400; 74(2): 179-194. doi: 10.22059/jfisheries.2021.321311.1240


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.