صلواتی, سیدمحمدرضا, حسن آبادی, احمد, تیموری, محسن, سالاری, علی اکبر. (1400). بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. , 23(2), 255-267. doi: 10.22059/jap.2021.314150.623575
سیدمحمدرضا صلواتی; احمد حسن آبادی; محسن تیموری; علی اکبر سالاری. "بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی". , 23, 2, 1400, 255-267. doi: 10.22059/jap.2021.314150.623575
صلواتی, سیدمحمدرضا, حسن آبادی, احمد, تیموری, محسن, سالاری, علی اکبر. (1400). 'بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی', , 23(2), pp. 255-267. doi: 10.22059/jap.2021.314150.623575
صلواتی, سیدمحمدرضا, حسن آبادی, احمد, تیموری, محسن, سالاری, علی اکبر. بررسی تأثیر استفاده از دانه گندم فرآوری‌شده با حرارت در جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی. , 1400; 23(2): 255-267. doi: 10.22059/jap.2021.314150.623575


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب