رومیانی, لاله, شماعی, فاطمه. (1400). پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ. , 74(3), 417-430. doi: 10.22059/jfisheries.2021.323201.1246
لاله رومیانی; فاطمه شماعی. "پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ". , 74, 3, 1400, 417-430. doi: 10.22059/jfisheries.2021.323201.1246
رومیانی, لاله, شماعی, فاطمه. (1400). 'پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ', , 74(3), pp. 417-430. doi: 10.22059/jfisheries.2021.323201.1246
رومیانی, لاله, شماعی, فاطمه. پیش‌بینی ماندگاری میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) تحت تاثیر اسانس نعناع فلفلی(Mentha piperita) ، دما و زمان نگهداری به روش تحلیل سطح پاسخ. , 1400; 74(3): 417-430. doi: 10.22059/jfisheries.2021.323201.1246


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب