غلامپور, ابوذر, میرزاده, خلیل, طباطبایی وکیلی, صالح. (1400). اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 23(4), 535-548. doi: 10.22059/jap.2021.325561.623624
ابوذر غلامپور; خلیل میرزاده; صالح طباطبایی وکیلی. "اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای 4 درجه سانتی‌گراد". , 23, 4, 1400, 535-548. doi: 10.22059/jap.2021.325561.623624
غلامپور, ابوذر, میرزاده, خلیل, طباطبایی وکیلی, صالح. (1400). 'اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای 4 درجه سانتی‌گراد', , 23(4), pp. 535-548. doi: 10.22059/jap.2021.325561.623624
غلامپور, ابوذر, میرزاده, خلیل, طباطبایی وکیلی, صالح. اثر عصاره گیاه مارچوبه بر کیفیت منی قوچ عربی طی ذخیره‌سازی به حالت مایع در دمای 4 درجه سانتی‌گراد. , 1400; 23(4): 535-548. doi: 10.22059/jap.2021.325561.623624


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.