بصیریان, فاطمه, اسماعیلی پور, امید علی, مظهری, مژگان, ضیائی, نعمت. (1400). اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا. , 23(4), 573-581. doi: 10.22059/jap.2021.322719.623610
فاطمه بصیریان; امید علی اسماعیلی پور; مژگان مظهری; نعمت ضیائی. "اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا". , 23, 4, 1400, 573-581. doi: 10.22059/jap.2021.322719.623610
بصیریان, فاطمه, اسماعیلی پور, امید علی, مظهری, مژگان, ضیائی, نعمت. (1400). 'اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا', , 23(4), pp. 573-581. doi: 10.22059/jap.2021.322719.623610
بصیریان, فاطمه, اسماعیلی پور, امید علی, مظهری, مژگان, ضیائی, نعمت. اثر پودر میوه عناب و سنجد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط دمایی بالا. , 1400; 23(4): 573-581. doi: 10.22059/jap.2021.322719.623610


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب