مولائی, ساناز, ربیعی, ولی, سلیمانی, علی, رضوی, فرهنگ. (1400). تأثیر ژل آلوئه‌ورا‎ ‎برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار ‏‏(‏Punica granatum L.‎‏) طی دوره انبارمانی. , 52(3), 565-580. doi: 10.22059/ijhs.2020.308327.1834
ساناز مولائی; ولی ربیعی; علی سلیمانی; فرهنگ رضوی. "تأثیر ژل آلوئه‌ورا‎ ‎برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار ‏‏(‏Punica granatum L.‎‏) طی دوره انبارمانی". , 52, 3, 1400, 565-580. doi: 10.22059/ijhs.2020.308327.1834
مولائی, ساناز, ربیعی, ولی, سلیمانی, علی, رضوی, فرهنگ. (1400). 'تأثیر ژل آلوئه‌ورا‎ ‎برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار ‏‏(‏Punica granatum L.‎‏) طی دوره انبارمانی', , 52(3), pp. 565-580. doi: 10.22059/ijhs.2020.308327.1834
مولائی, ساناز, ربیعی, ولی, سلیمانی, علی, رضوی, فرهنگ. تأثیر ژل آلوئه‌ورا‎ ‎برکاهش سرمازدگی، پوسیدگی و حفظ ویژگی‌های کیفی میوه انار ‏‏(‏Punica granatum L.‎‏) طی دوره انبارمانی. , 1400; 52(3): 565-580. doi: 10.22059/ijhs.2020.308327.1834


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب