اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1401). روند تغییرات کربوهیدرات‌ها و تأثیر نفتالین استیک اسید برعملکرد و تناوب باردهی نارنگی انشوی ‏میاگاوا (‏Citrus unshiu cv. Miyagawa‏)‏. , 53(2), 493-507. doi: 10.22059/ijhs.2021.307872.1832
علی اسدی کنگرشاهی; نگین اخلاقی امیری. "روند تغییرات کربوهیدرات‌ها و تأثیر نفتالین استیک اسید برعملکرد و تناوب باردهی نارنگی انشوی ‏میاگاوا (‏Citrus unshiu cv. Miyagawa‏)‏". , 53, 2, 1401, 493-507. doi: 10.22059/ijhs.2021.307872.1832
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. (1401). 'روند تغییرات کربوهیدرات‌ها و تأثیر نفتالین استیک اسید برعملکرد و تناوب باردهی نارنگی انشوی ‏میاگاوا (‏Citrus unshiu cv. Miyagawa‏)‏', , 53(2), pp. 493-507. doi: 10.22059/ijhs.2021.307872.1832
اسدی کنگرشاهی, علی, اخلاقی امیری, نگین. روند تغییرات کربوهیدرات‌ها و تأثیر نفتالین استیک اسید برعملکرد و تناوب باردهی نارنگی انشوی ‏میاگاوا (‏Citrus unshiu cv. Miyagawa‏)‏. , 1401; 53(2): 493-507. doi: 10.22059/ijhs.2021.307872.1832


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب