نوروزی, معصومه, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1402). تاثیر کنجاله سویای عمل آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین. , (), -. doi: 10.22059/ijas.2022.345444.653895
معصومه نوروزی; منصور رضایی; محمد کاظمی فرد. "تاثیر کنجاله سویای عمل آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین". , , , 1402, -. doi: 10.22059/ijas.2022.345444.653895
نوروزی, معصومه, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1402). 'تاثیر کنجاله سویای عمل آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijas.2022.345444.653895
نوروزی, معصومه, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. تاثیر کنجاله سویای عمل آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین. , 1402; (): -. doi: 10.22059/ijas.2022.345444.653895


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب