گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1403). استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین و اسید‌های‌آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی. , 55(1), 163-180. doi: 10.22059/ijas.2023.352781.653924
سپیده گزانی; منصور رضایی; محمد کاظمی فرد. "استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین و اسید‌های‌آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی". , 55, 1, 1403, 163-180. doi: 10.22059/ijas.2023.352781.653924
گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. (1403). 'استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین و اسید‌های‌آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی', , 55(1), pp. 163-180. doi: 10.22059/ijas.2023.352781.653924
گزانی, سپیده, رضایی, منصور, کاظمی فرد, محمد. استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین و اسید‌های‌آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه‌های خونی در جوجه‌های گوشتی. , 1403; 55(1): 163-180. doi: 10.22059/ijas.2023.352781.653924


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب