جعفری, هوشنگ, فتاح نیا, فرشید, عباسپور, یحیی, دادور, پوریا, ورمقانی, صیفعلی, طهماسبی, منوچهر. (1402). اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری. , 25(3), 295-308. doi: 10.22059/jap.2023.360454.623744
هوشنگ جعفری; فرشید فتاح نیا; یحیی عباسپور; پوریا دادور; صیفعلی ورمقانی; منوچهر طهماسبی. "اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری". , 25, 3, 1402, 295-308. doi: 10.22059/jap.2023.360454.623744
جعفری, هوشنگ, فتاح نیا, فرشید, عباسپور, یحیی, دادور, پوریا, ورمقانی, صیفعلی, طهماسبی, منوچهر. (1402). 'اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری', , 25(3), pp. 295-308. doi: 10.22059/jap.2023.360454.623744
جعفری, هوشنگ, فتاح نیا, فرشید, عباسپور, یحیی, دادور, پوریا, ورمقانی, صیفعلی, طهماسبی, منوچهر. اثر جیره‌های حاوی سطوح مختلف علوفه کنگرفرنگی بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و صفات کیفی لاشه بره‌های نر پرواری. , 1402; 25(3): 295-308. doi: 10.22059/jap.2023.360454.623744


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب