یوسفی دازمیری, اعظم السادات, بهمنیار, محمدعلی, جلیلی, بهی, قاجار سپانلو, مهدی. (1402). ارزیابی تأثیر منابع مختلف کود آلی و معدنی سیلیکاته بر غلظت عناصر غذایی دو رقم برنج. , 26(1), 35-49. doi: 10.22059/jci.2023.350381.2753
اعظم السادات یوسفی دازمیری; محمدعلی بهمنیار; بهی جلیلی; مهدی قاجار سپانلو. "ارزیابی تأثیر منابع مختلف کود آلی و معدنی سیلیکاته بر غلظت عناصر غذایی دو رقم برنج". , 26, 1, 1402, 35-49. doi: 10.22059/jci.2023.350381.2753
یوسفی دازمیری, اعظم السادات, بهمنیار, محمدعلی, جلیلی, بهی, قاجار سپانلو, مهدی. (1402). 'ارزیابی تأثیر منابع مختلف کود آلی و معدنی سیلیکاته بر غلظت عناصر غذایی دو رقم برنج', , 26(1), pp. 35-49. doi: 10.22059/jci.2023.350381.2753
یوسفی دازمیری, اعظم السادات, بهمنیار, محمدعلی, جلیلی, بهی, قاجار سپانلو, مهدی. ارزیابی تأثیر منابع مختلف کود آلی و معدنی سیلیکاته بر غلظت عناصر غذایی دو رقم برنج. , 1402; 26(1): 35-49. doi: 10.22059/jci.2023.350381.2753


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب