بایی لاشکی, رضا, زندیه, محمد آراد. (1403). مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام علف پشمکی با علوفه یونجه، شبدر سفید و شبدی قرمز با روش کیسه های نایلونی. , (), -. doi: 10.22059/ijas.2023.345269.653894
رضا بایی لاشکی; محمد آراد زندیه. "مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام علف پشمکی با علوفه یونجه، شبدر سفید و شبدی قرمز با روش کیسه های نایلونی". , , , 1403, -. doi: 10.22059/ijas.2023.345269.653894
بایی لاشکی, رضا, زندیه, محمد آراد. (1403). 'مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام علف پشمکی با علوفه یونجه، شبدر سفید و شبدی قرمز با روش کیسه های نایلونی', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijas.2023.345269.653894
بایی لاشکی, رضا, زندیه, محمد آراد. مقایسه تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و پروتئین خام علف پشمکی با علوفه یونجه، شبدر سفید و شبدی قرمز با روش کیسه های نایلونی. , 1403; (): -. doi: 10.22059/ijas.2023.345269.653894


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب