علوی اصل, سید علی, مجیدیان, مجید, مدرس ثانوی, سید علی محمد, اصفهانی, مسعود. (1403). تأثیر اسیدهیومیک و سرکه چوب بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش خشکی. , 55(2), 29-42. doi: 10.22059/ijfcs.2023.363279.655022
سید علی علوی اصل; مجید مجیدیان; سید علی محمد مدرس ثانوی; مسعود اصفهانی. "تأثیر اسیدهیومیک و سرکه چوب بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش خشکی". , 55, 2, 1403, 29-42. doi: 10.22059/ijfcs.2023.363279.655022
علوی اصل, سید علی, مجیدیان, مجید, مدرس ثانوی, سید علی محمد, اصفهانی, مسعود. (1403). 'تأثیر اسیدهیومیک و سرکه چوب بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش خشکی', , 55(2), pp. 29-42. doi: 10.22059/ijfcs.2023.363279.655022
علوی اصل, سید علی, مجیدیان, مجید, مدرس ثانوی, سید علی محمد, اصفهانی, مسعود. تأثیر اسیدهیومیک و سرکه چوب بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و ترکیبات عمده اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) در شرایط تنش خشکی. , 1403; 55(2): 29-42. doi: 10.22059/ijfcs.2023.363279.655022


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب