نریمانی, حامد, سید شریفی, رئوف, آقائی, فاطمه. (1403). تأثیر نانوذرات (روی و سیلیکون) و پوترسین بر عملکرد و اجزای پرشدن دانه گندم تحت تنش شوری. , 26(2), 253-274. doi: 10.22059/jci.2024.354129.2789
حامد نریمانی; رئوف سید شریفی; فاطمه آقائی. "تأثیر نانوذرات (روی و سیلیکون) و پوترسین بر عملکرد و اجزای پرشدن دانه گندم تحت تنش شوری". , 26, 2, 1403, 253-274. doi: 10.22059/jci.2024.354129.2789
نریمانی, حامد, سید شریفی, رئوف, آقائی, فاطمه. (1403). 'تأثیر نانوذرات (روی و سیلیکون) و پوترسین بر عملکرد و اجزای پرشدن دانه گندم تحت تنش شوری', , 26(2), pp. 253-274. doi: 10.22059/jci.2024.354129.2789
نریمانی, حامد, سید شریفی, رئوف, آقائی, فاطمه. تأثیر نانوذرات (روی و سیلیکون) و پوترسین بر عملکرد و اجزای پرشدن دانه گندم تحت تنش شوری. , 1403; 26(2): 253-274. doi: 10.22059/jci.2024.354129.2789


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب