بیگی کلشتری, علی, حسینی, سیدولی, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. (1403). اثر استفاده از سطوح مختلف جایگزینی کاروتنوئیدهای طبیعی ناشی از پودر هویج با آستاگزانتین مصنوعی در جیرة غذایی بر کیفیت لاشه در ماهی قزل‏ آلای رنگین ‏کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در شرایط سرد. , 77(3), 257-267. doi: 10.22059/jfisheries.2024.377928.1430
علی بیگی کلشتری; سیدولی حسینی; مهرداد فرهنگی; غلامرضا رفیعی. "اثر استفاده از سطوح مختلف جایگزینی کاروتنوئیدهای طبیعی ناشی از پودر هویج با آستاگزانتین مصنوعی در جیرة غذایی بر کیفیت لاشه در ماهی قزل‏ آلای رنگین ‏کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در شرایط سرد". , 77, 3, 1403, 257-267. doi: 10.22059/jfisheries.2024.377928.1430
بیگی کلشتری, علی, حسینی, سیدولی, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. (1403). 'اثر استفاده از سطوح مختلف جایگزینی کاروتنوئیدهای طبیعی ناشی از پودر هویج با آستاگزانتین مصنوعی در جیرة غذایی بر کیفیت لاشه در ماهی قزل‏ آلای رنگین ‏کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در شرایط سرد', , 77(3), pp. 257-267. doi: 10.22059/jfisheries.2024.377928.1430
بیگی کلشتری, علی, حسینی, سیدولی, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. اثر استفاده از سطوح مختلف جایگزینی کاروتنوئیدهای طبیعی ناشی از پودر هویج با آستاگزانتین مصنوعی در جیرة غذایی بر کیفیت لاشه در ماهی قزل‏ آلای رنگین ‏کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در شرایط سرد. , 1403; 77(3): 257-267. doi: 10.22059/jfisheries.2024.377928.1430


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب