سیاهی, علیرضا, بحرکاظمی, معصومه, جوادیان, سید روح الله. (1403). مقایسة تأثیر بیهوشی با اسانس‌های گل‌میخک (Eugenia caryophyllata)، گیاه گشنیز (Coriandrum sativum) و گیاه مورد (Myrtus communis) برشاخص‌های خونی و استرس در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus). , 77(4), 337-346. doi: 10.22059/jfisheries.2024.376736.1426
علیرضا سیاهی; معصومه بحرکاظمی; سید روح الله جوادیان. "مقایسة تأثیر بیهوشی با اسانس‌های گل‌میخک (Eugenia caryophyllata)، گیاه گشنیز (Coriandrum sativum) و گیاه مورد (Myrtus communis) برشاخص‌های خونی و استرس در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus)". , 77, 4, 1403, 337-346. doi: 10.22059/jfisheries.2024.376736.1426
سیاهی, علیرضا, بحرکاظمی, معصومه, جوادیان, سید روح الله. (1403). 'مقایسة تأثیر بیهوشی با اسانس‌های گل‌میخک (Eugenia caryophyllata)، گیاه گشنیز (Coriandrum sativum) و گیاه مورد (Myrtus communis) برشاخص‌های خونی و استرس در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus)', , 77(4), pp. 337-346. doi: 10.22059/jfisheries.2024.376736.1426
سیاهی, علیرضا, بحرکاظمی, معصومه, جوادیان, سید روح الله. مقایسة تأثیر بیهوشی با اسانس‌های گل‌میخک (Eugenia caryophyllata)، گیاه گشنیز (Coriandrum sativum) و گیاه مورد (Myrtus communis) برشاخص‌های خونی و استرس در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus). , 1403; 77(4): 337-346. doi: 10.22059/jfisheries.2024.376736.1426





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب