شاهی, محبوبه, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم, ابراهیمی, سید هادی. (1403). تأثیر تغذیه پنبه دانه فرآوری شده بر pH، پروتوزوآ، اسیدهای چرب فرار،نیتروژن آمونیاکی، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک شکمبه و مشتقات پورین ادراری در بره‌های پرواری. , (), -. doi: 10.22059/ijas.2024.384087.654032
محبوبه شاهی; تقی قورچی; عبدالحکیم توغدری; سید هادی ابراهیمی. "تأثیر تغذیه پنبه دانه فرآوری شده بر pH، پروتوزوآ، اسیدهای چرب فرار،نیتروژن آمونیاکی، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک شکمبه و مشتقات پورین ادراری در بره‌های پرواری". , , , 1403, -. doi: 10.22059/ijas.2024.384087.654032
شاهی, محبوبه, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم, ابراهیمی, سید هادی. (1403). 'تأثیر تغذیه پنبه دانه فرآوری شده بر pH، پروتوزوآ، اسیدهای چرب فرار،نیتروژن آمونیاکی، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک شکمبه و مشتقات پورین ادراری در بره‌های پرواری', , (), pp. -. doi: 10.22059/ijas.2024.384087.654032
شاهی, محبوبه, قورچی, تقی, توغدری, عبدالحکیم, ابراهیمی, سید هادی. تأثیر تغذیه پنبه دانه فرآوری شده بر pH، پروتوزوآ، اسیدهای چرب فرار،نیتروژن آمونیاکی، فعالیت آنزیم‌های سلولایتیک شکمبه و مشتقات پورین ادراری در بره‌های پرواری. , 1403; (): -. doi: 10.22059/ijas.2024.384087.654032





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب