1.

فایل کامل نشریه دوره بهار 1400


2.

اطلاعات نشریه/ سخن سردبیر/فهرست مطالب

صفحه 4-1

3.

مصاحبه با جناب آقای دکتر محمد دهقانی

صفحه 7-5

4.

گرمایش اهمی

صفحه 9-8
غزل میرزا علیزاده

5.

سورتینگ

صفحه 10-10
علی مونسان؛ مبینا باقری

6.

خلاء و کاربرد آن در صنعت غذا

صفحه 23-11
دنیا فرج زاده

7.

کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا

صفحه 26-24
امیرحسین کلایی؛ فاطمه خلیل پور

8.

تاریخچه و خط تولید پفک

صفحه 29-27
حدیث حاصلی

9.

استانداردهای ملی رنگ در صنایع غذایی

صفحه 32-30
مائده خوش نیت نیک

10.

مصاحبه با خانم مهندس سحر حسینی

صفحه 34-33
آلا علی اکبرزاده

11.

اکسترودر و انواع آن

صفحه 40-35
محمدرضا حجازی

12.

مقاله نویسی

صفحه 43-41
طه عبدالملکی

13.

آون

صفحه 46-44
حدیث حاصلی

14.

بسته بندی دوستدار طبیعت

صفحه 48-47
آلا علی اکبرزاده

15.

قندهای مصنوعی

صفحه 51-49
طه عبدالملکی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب