1.

نسخه کامل شماره دهم نشریه علمی ترویجی دانشجویی جوانه

صفحه 1-128

2.

شناسنامه شماره دهم نشریه جوانه


3.

سخن مدیرمسئول نشریه جوانه در شماره نهم

فاطمه قبادی

4.

کاربرد فناوری بلاک چین در کشاورزی هوشمند

صفحه 3-8
ثریا نوید؛ مهرزاد خرد

5.

کشاورزی عمودی راهکاری برای افزایش تولیدات شهری

صفحه 9-14
بهاره دلطلب؛ زینب امانی

6.

اهمیت حفظ ذخایر ژنتیکی

صفحه 15-22
مریم محمدی

7.

کاربرد مالچ های مختلف در کشاورزی

صفحه 23-30
زینب امانی

8.

مدیریت علفهای هرز در سال ۲۰۵۰؛ چشم اندازها در مورد آینده علوم علفهای هرز

صفحه 31-42
ابوذر اسماعیلی؛ زینب رحیمی

9.

تولید بذر هیبرید گوجه فرنگی

صفحه 43-52
زهرا کاظمی بیدهندی

10.

چرا هویج ها نارنجی شدند؟ تأثیر پرورش گزینشی در استاندارد شدن گونه ها

صفحه 55-62
محمدعلی مشهدی

11.

تفاوت گیاهان دارویی بــــــــــا داروهای گیاهی

صفحه 63-70
فاطمه فضلی؛ مصطفی جعفریان

12.

آویشن، پادشاه گیاهان دارویی، از کاشت تا فرآوری

صفحه 71-80
سیده صباح حسینی؛ مصطفی جعفریان

13.

بررسی خواص فیتوشیمیایی اسانس گیاهی گیاه گشنیز و ترکیب درصد مواد تشکیل دهنده آن تحت دو روش عصارهگیری

صفحه 81-88
عرفان بهروزی؛ مینا روستایی روزبهانی

14.

نقش عناصر غذایی میکرو در مورفولوژی و فعالیت ریشه

صفحه 89-98
فاطمه پورکریمی

15.

خوزستان، کشاورزی شور در سرزمین شکر

صفحه 101-108
اشکان جلیلیان

16.

آشنایی با دانشگاه توکیو

صفحه 109-114
محمدحسین زمانی

17.

تغذیه برگی، اصول علمی و عملیات مزرعه ای

صفحه 115-118
فاطمه قبادی

18.

کلید شناسایی یوالف وحشی بهــــاره و یوالف وحشی زمستانه

صفحه 119-124
ابوذر اسماعیلی؛ مصطفی اویسی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب