1.

تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن

صفحه 189-199
سهراب معینی؛ سحر جلیلی

2.

مطالعه فاکتورهای خونی و آسیب‌شناسی بافتی ناشی از آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)در قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 217-227
کمال احمدی؛ علیرضا میرواقفی- بیماریها؛ مهدی بنایی؛ maryam mousavi

3.

مقایسه برخی شاخص‌های تولید مثلی دهان‌گرد خزری (Caspiomyzon wagneri) مهاجر به رودخانه شیرود در بهار و پاییز

صفحه 269-279
محمد احمدی؛ باقر مجازی امیری؛ اصغر عبدلی؛ محمدعلی نعمت الهی؛ سیدمحمد اسماعیل فخارزاده

4.

مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیم‌الجثه (Osphronemus goramy)، قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio)

صفحه 201-216
بهاره شعبانپور

5.

مقایسه ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهیان پار آزاد دریای خزر در دوره‌های غذادهی، گرسنگی و تغذیه مجدد

صفحه 229-242
جاوید ایمانپور؛ عبدالمحمد عابدیان؛ جمشید امیری مقدم؛ فاطمه منیعی

6.

ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران

صفحه 243-257
سید مهدی حسینی؛ نوراله میرغفاری؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ سید ولی حسینی

7.

بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد

صفحه 259-268
حسین رحمانی؛ رحمان پاتیمار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب