1.

تاثیر پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در انجماد بر روی خواص حسی، شیمیایی و باکتریایی گوشت ماهی

دوره 63، شماره 2، تیر 1387، صفحه 113-115
علیرضا صفاریان؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوند زاده بستی؛ علیرضا باهنر؛ حسینعلی ابراهیم زاده موسوی؛ نگین نوری

2.

مطالعه رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله‌های ماهی کپور نقره‌ای فرآوری شده با نمک و نیسین

دوره 65، شماره 3، مهر 1389
نسرین چوبکار؛ افشین آخوند زاده بستی؛ مهدی سلطانی؛ عباسعلی ساری؛ علی ملکشاهی؛ غزال نعمتی؛ راضیه پرتوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب