1.

بررسی اثر فسفر، آهن و روی برخصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa)

دوره 43، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 681-689
حسین مقدم؛ محمد دشتکی؛ مراد محمدی

2.

بررسی تأثیر کودهای فسفری شیمیائی و زیستی بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم عدس (Lens culinaris L.) در شرایط متفاوت رطوبتی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 845-855
مراد محمدی؛ حسین مقدم؛ ناصر مجنون حسینی؛ علی احمدی؛ کاظم خاوازی

3.

تأثیر سطوح مختلف تنش خشکی و نیتروژن بر عملکرد دانه و برخی صفات زراعی دو رقم لوبیا قرمز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1069-1081
خیرالله بیاتی؛ ناصر مجنون حسینی؛ حسین مقدم؛ رضا بصیری

4.

تأثیرمحلول‌پاشی باکتری‌های محرک رشد گیاه بر عملکرد علوفه و دانه سورگوم علوفه‌ای رقم اسپید فید (Sorghum bicolor var. Speed feed)

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 575-584
رضا کشاورز افشار؛ محمدرضا چائی چی؛ علی علیپور جهانگیری؛ محیا انصاری جوینی؛ حسین مقدم؛ سید محمدرضا احتشامی؛ کاظم خاوازی

5.

تاثیر سطوح مختلف تنش خشکی و نیتروژن بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو ژنوتیپ لوبیا قرمز

دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 29-38
آرش محمدزاده؛ ناصر محنون حسینی؛ حسین مقدم؛ مهدی اکبری

6.

تاثیر نظام های کم آبیاری و کود شیمیایی و زیستی فسفر بر خصوصیات کمی و کیفی شلغم علوفه‏ای (L. Brassica rapa)

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 391-403
رضا کشاورز افشار؛ محمدرضا چائی چی؛ حسین مقدم؛ سیدمحمدرضا احتشامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب