1.

اثر اسید‌های آلی و فرمالدئید بر مرفولوژی روده جوجه‌های گوشتی و کاهش آلودگی سالمونلایی دان

دوره 64، شماره 3، پاییز 1388
بهرام قدیانلو؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

2.

اثر ال- کارنیتین و پودر چربی گیاهی بر کیفیت اسپرم خروس‌ها و ‌باروری و جوجه درآوری مرغ‌های مادر گوشتی‌

دوره 62، شماره 2، پاییز 1386
شهرام گلزار ادبی؛ شعبان رحیمی؛ محمدعلی کمالی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

3.

اثر ال- کارنیتین و پودر چربی گیاهی بر کیفیت اسپرم خروس‌ها و ‌باروری و جوجه درآوری مرغ‌های مادر گوشتی‌

دوره 62، شماره 2، تابستان 1386، صفحه 107-114
شهرام گلزار ادبی؛ شعبان رحیمی؛ محمد علی کمالی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

4.

بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری 3 n -‌و 6n -‌و ویتامین Eبر ترکیب اسیدهای چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس

دوره 62، شماره 1، بهار 1386
ناصر میدانی؛ شعبان رحیمی؛ علی اکبر قره داغی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

5.

بررسی اثر اسیدهای چرب پلی انوئیک بلند زنجیر سری 3-n و n-6 و ویتامین E بر ترکیب اسید های چرب، حساسیت به پراکسیداسیون چربی و باروری اسپرم خروس

دوره 62، شماره 1، بهار 1386، صفحه 81-85
ناصر میدانی؛ شعبان رحیمی؛ علی اکبر قره داغی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

6.

تأثیر اسید آلی، پروبیوتیک و عصاره الکلی سرخارگل بر میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 70، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 293-299
حسین ابراهیمی؛ شعبان رحیمی؛ پژواک خاکی

7.

تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 63، شماره 4، زمستان 1387، صفحه 283-290
شعبان رحیمی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی

8.

تاثیر آنتی بادی استخراج شده از تخم مرغ و پروبیوتیک در پیشگیری ازعفونت سالمونلا انتریتیدس در جوجه های گوشتی

دوره 63، شماره 2، تابستان 1387، صفحه 133-139
شعبان رحیمی؛ شعبان رحیمی؛ تقی زهرایی صالحی

9.

تأثیر پروبیوتیک‌های تک سویه، دو سویه و چند گونه بر عملکرد، مرفولوژی روده و ‌ پارامتر‌ها ایمنی‌شناسی و خون‌شناسی جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 4، زمستان 1389
شعبان رحیمی؛ شعبان رحیمی؛ محمد کریمی ترشیزی

10.

تاثیر تغذیه پس از هچ بر رشد دستگاه گوارش و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 62، شماره 3، زمستان 1386
شعبان رحیمی؛ شیما تشرفی؛ سیدمحمدمهدی کیایی

11.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف ال– کارنیتین در جیره مرغ‌های مادر و جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 64، شماره 4، زمستان 1388
احمد رضا خیرخواه؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ حمید ملک محمدی

12.

مقایسه اثر عصاره رزماری، آویشن، بره موم، آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر فراسنجه های خونی، میکروفلور دستگاه گوارش و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا انتریتیدیس

دوره 71، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 245-253
مسعود طاهر؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ عباس عاشوری؛ سکینه بابایی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.