1.

اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-15
اسفندیار نجفی حاجیپور؛ سیدولی حسینی؛ حمید فرحمند؛ باقر مجازی امیری؛ مهدی سلطانی

2.

تأثیر اسانس‏های اوکالیپتوس کامالدولنسیس (Eucalyptus camaldulensis)، پونة معطر (Mentha pulegium) و آلوئه ورا (Aloe vera) در رفتار رشد باکتری‏های استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) و لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae)، عامل استرپتوکوکوزیس و لاکتوکوکوزیس در مزارع قزل‏آلای رنگین‌کمان کشور و مقایسة آن با

دوره 66، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 105-118
سیده مهسا مقیمی؛ مهدی سلطانی؛ سید سعید میرزرگر؛ مریم قدرتنما

3.

تأثیر سطوح مختلف ویتامین E بر برخی شاخص ‏های رشد و فراسنجه‏ های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 76، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 71-88
مرتضی ساحلی؛ هومن رجبی اسلامی؛ محمود محسنی؛ مهدی سلطانی

4.

مقایسة کارایی بیهوشی با گل میخک، پروپوفول و روش الکتریکی بر مدت زمان و بازگشت از بیهوشی و تأثیر آن بر برخی پاسخ‌های ایمنی و فیزیولوژیک فیل ماهی (Huso huso)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 209-221
امین آوازه؛ امیر رضا عابد علم دوست؛ علیرضا میرواقفی؛ مهدی سلطانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب