1.

اثر عصاره مرزنجوش و آویشن‌کوهی بر عملکرد، اجزای عملکرد و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی کنجد تحت شرایط تنش کم‌آبی

دوره 21، شماره 2، تیر 1398، صفحه 149-166
زهره انصار؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ سراله گالشی؛ احمد غلامی؛ مهدیه پارساییان

2.

ارزیابی برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی زیره سبز با استفاده از آب مغناطیسی و سوپرجاذب تحت رژیم کم آبیاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 آذر 1401
علی آشوری؛ منوچهر قلی پور؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت

3.

تأثیر عصاره مخمر بر شاخص های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی لوبیا چشم‌بلبلی در شرایط تنش خشکی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 247-261
سحر کرامتی؛ احمد غلامی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ حمید عباس دخت

4.

کاهش اثرات تنش کمبود آب در ارقام گلرنگ با استفاده از پرایمینگ بذر

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 487-502
شهرام طاهری؛ احمد غلامی؛ حمید عباس دخت؛ حسن مکاریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب